Logo Reinier de Graaf ziekenhuis.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

PiMS folder informatie logo

Verpleegafdeling(en)
Urologie
Plastische chirurgie
Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie
KNO: Keel-, Neus- en Oorheelkunde
Gynaecologie
Borstkankercentrum
Anesthesiologie

Uw opname op verpleegafdeling 4J

Uw opname op verpleegafdeling 4J

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door
U ontvangt deze folder omdat u binnenkort wordt opgenomen op verpleegafdeling 4J. Op deze afdeling liggen patiënten van het specialisme: gynaecologie, urologie, mamma-chirurgie, plastische chirurgie, KNO en kaakchirurgie. Betreffende operatieve en niet operatieve ingrepen/opname.
Op de verpleegafdeling werken verpleegkundigen, oncologieverpleegkundigen en (oncologie)verpleegkundigen in opleiding.

In deze folder leest u informatie over de gang van zaken op verpleegafdeling 4J. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan kunt u die stellen aan de verpleegkundigen. Algemene informatie over ons ziekenhuis vindt u in onze patiënten informatie ‘Opname’ welke te vinden is op de website: www.reinierdegraaf.nl/folders

Praktische informatie

Uw opname

Indien u voor een geplande operatie wordt opgenomen in het ziekenhuis heeft u van het opnamebureau en tijdens het pre-operatieve spreekuur informatie ontvangen dat u wordt opgenomen op afdeling 4E (dagbehandeling). Na de operatieve ingreep wordt u overgeplaatst naar verpleegafdeling 4J waar u verblijft totdat u met ontslag gaat.

De duur van uw opname zal door de behandelend arts en verpleegkundige met u worden besproken. Gedurende de opname loopt iedere ochtend tussen 7:30 – 11:00 uur één van de behandelend specialisten/arts assistenten bij u langs voor de artsenvisite. De contactpersonen kunnen vragen stellen aan de verpleging over uw verzorging of huidige toestand door telefonisch contact op te nemen na 11.00 uur. Indien u met ontslag mag vindt dit vaak plaats rond 11:00 uur in de ochtend. Maar van dit tijdstip kan in overleg afgeweken worden. Ook in het weekend kunt u met ontslag gaan.

Leerunit

Op de verpleegafdeling is een leerunit. Dit houdt in dat stagiaires die de opleiding verpleegkunde volgen binnen de afdeling zorg dragen voor een aantal patiëntenkamers. Dit gaat onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een gediplomeerd verpleegkundige. Omdat u verblijft op deze verpleegafdeling kan het zijn dat u met deze stagiaires te maken krijgt. Voor u als patiënt verandert er niets in de behandeling of zorg, behalve dat stagiaires onder begeleiding van de verpleegkundigen de zorg uitvoeren. Mocht u bezwaar hebben, vragen of opmerkingen, dan kunt u dat bespreken met de verpleegkundige.

Assistmedewerkers

Onze Assistmedewerkers zijn werkzaam op de verpleegafdeling, zij verzorgen uw ontbijt, lunch en diner afgewisseld met dranken. Ook zorgen zij ervoor dat de linnenkasten op de patiëntenkamers dagelijks aangevuld worden. Zij hebben geen verpleegkundige of medische taken.
Er is een patiënten koelkast aanwezig waar u gebruik van kunt maken, u kunt dit vragen aan de assistmedewerkers.

Voor het bezoek is er in de wachtruimte van afdeling 4E een koffieapparaat beschikbaar voor (gratis) warme dranken. Wilt u bezoek mee laten eten, dat is mogelijk. Vraag onze assistmedewerkers naar de mogelijkheden.

Werktijden

De dagdienst draagt de avonddienst tussen 15:00 – 15:30 uur over op de patiëntenkamer aan bed. Toestemming hiervoor wordt door de dagdienst gevraagd aan u, indien u bezwaar heeft vindt de overdracht plaats in een andere afgesloten ruimte. Vanwege de privacy vragen wij het bezoek tijdens de overdacht de kamer even te verlaten.

Patiënteninformatie

Wij hebben diverse folders en leefregels over uw ziektebeeld en behandeling. U kunt ze vinden op onze website www.reinierdegraaf.nl. Tijdens het ontslaggesprek zal de verpleegkundige deze informatie met u doornemen en bijpassende leefregels aan u meegeven. Ook de vervolgafspraken op de poli worden bij het ontslag aan u meegegeven.

Overige informatie

Heeft u klachten?

Wanneer u klachten heeft, kunt u deze met uw verpleegkundige of met uw arts bespreken. Ook kunt u spreken met het hoofd van onze afdeling. Uiteraard kunt u ook een beroep doen op de in Reinier de Graaf aanwezige klachtenfunctionaris.

4J


Foldernummer: 0945
Laatst bijgewerkt op: 18-12-2023


Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze cookieverklaring .
Gezien