Logo Reinier de Graaf ziekenhuis.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

PiMS folder informatie logo

Oncologie

In gesprek over uw behandeling

In gesprek over uw behandeling

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door
U heeft binnenkort een voorlichtingsgesprek met een gespecialiseerd oncologieverpleegkundige (GOV) of met een verpleegkundig specialist (VS) over uw behandeling. Deze folder geeft u een overzicht hoe dit gesprek eruit kan komen te zien. U kunt deze folder gebruiken om u voor te bereiden op het gesprek en alvast voor uzelf te bedenken welke onderwerpen u graag zou willen bespreken met de GOV/VS.

Het voorlichtingsgesprek

Het voorlichtingsgesprek begint met een kennismaking, waarbij de GOV/VS een beeld probeert te krijgen van u en uw leefsituatie en uw behoeften aan informatie.

Tijdens het gesprek wordt uitleg gegeven over welke behandeling u zult krijgen en hoe deze werkt. Hierbij wordt aandacht besteed aan:
De GOV/VS geeft u informatie over de bijwerkingen die kunnen optreden als gevolg van de behandeling. Ook krijgt u advies over wat u kunt doen om bijwerkingen te voorkomen en wat te doen als bijwerkingen optreden. Wanneer u de behandeling krijgt zijn er situaties waarin het belangrijk is dat u contact opneemt met het ziekenhuis. Voor acute situaties is er een 24/7 bereikbaarheidsdienst. Meer informatie hierover krijgt u tijdens het gesprek. Alle informatie krijgt u ook schriftelijk mee in een persoonlijk patiënten informatie dossier.

Wat neemt u mee naar het voorlichtingsgesprek


Voorbereiding op het gesprek

U krijgt uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen. Hieronder staan voorbeelden van vragen die wellicht voor u belangrijk zijn om te bespreken.Foldernummer: 0604
Laatst bijgewerkt op: 11-12-2023


Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze cookieverklaring .
Gezien