Logo Reinier de Graaf ziekenhuis.
 
Klik op deze knop om alle folders te doorzoeken.Zoek folders
Klik op deze knop om dit document te printen.Print pagina
Klik op deze knop om dit document als PDF te downloaden.Download PDF
Klik op deze knop om de tekstgrootte te vergroten.Grotere tekst
Klik op deze knop om de tekstgrootte te verkleinen.Kleinere tekst

PiMS folder informatie logo

Oncologie

Huisbezoek wijkverpleegkundige

Huisbezoek wijkverpleegkundige

De knop om deze folder als favoriet te markerenFavorietDe knop om deze folder per email door te sturen.Stuur door
U ontvangt deze informatie, omdat u weer thuis bent na een behandeling van een kwaadaardige aandoening. U heeft nu wellicht praktische vragen die met uw ziekte te maken hebben, zoals:
De gespecialiseerd wijkverpleegkundige kan u mogelijk ondersteunen bij het vinden van een antwoord op deze vragen tijdens een kennismakingsbezoek bij u thuis.

Een kennismakingsbezoek bij u thuis

Een kennismakingsbezoek bij u thuis is een eenmalig bezoek, waarbij u persoonlijk kennismaakt met de gespecialiseerd wijkverpleegkundige. Hij of zij vertelt u welke zorg de thuiszorgorganisatie u kan bieden. Wanneer u in de toekomst onverhoopt zorg nodig heeft, dan weet u waar, wanneer en waarvoor u een beroep op de thuiszorg kunt doen. Ook biedt deze wijkverpleegkundige u de mogelijkheid om ervaringen en vragen rondom uw ziekte, behandeling en nazorg te bespreken.

Voor wie is het kennismakingsbezoek?

Het kennismakingsbezoek is bedoeld voor mensen uit de hele regio die een kwaadaardige aandoening hebben en op de polikliniek van de gespecialiseerd oncologieverpleegkundigen van Reinier de Graaf zijn geweest. Wanneer u al thuiszorg heeft, geldt dit kennismakingshuisbezoek niet voor u.

Wie regelt het kennismakingshuisbezoek?

De gespecialiseerd oncologieverpleegkundige op de polikliniek oncologie van Reinier de Graaf meldt u, via de Transferverpleegkundige, aan bij een gecontracteerde thuiszorg organisatie die deze zorg kan bieden. De gespecialiseerd wijkverpleegkundige neemt binnen een week telefonisch contact met u op om – vrijblijvend – een afspraak met u te maken.

Als u nu geen behoefte heeft aan het kennismakingshuisbezoek

Als u momenteel geen prijs stelt op een kennismakingshuisbezoek, kunt u dit aangeven bij de gespecialiseerd oncologieverpleegkundige op de polikliniek oncologie of bij de gespecialiseerd wijkverpleegkundige wanneer deze u belt om een afspraak te maken. Als u in de toekomst toch behoefte heeft aan een kennismakingshuisbezoek of als u andere vragen heeft, kunt u contact opnemen met de gespecialiseerd oncologieverpleegkundige van Reinier de Graaf: 015 - 260 39 46 of met de gespecialiseerd wijkverpleegkundige die u eerder gebeld heeft.


Foldernummer: 0603
Laatst bijgewerkt op: 11-12-2023


Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze cookieverklaring .
Gezien